Saturday, April 6, 2019

Pataşu Çeşitleri


Özel olarak hazırlanmış olan hamuru içerisinde birbirinden farklı lezzetlerin yer alması ile sunuma hazır hale getirilen pataşu çeşitleri porsiyon ya da kilo olarak satışa sunulmaktadır.
16. yüzyılda ilk olarak Fransa'da hazırlanmış olan pate a choux farklı tatlar ile şekerlendirilerek sunulmaktadır. Özel olarak hazırlanmış olan hamurun yuvarlak bir şekilde pişirmesinin ardından ortasına krema eklenerek üzerinde istenilen lezzetler ile şekillendirilmesi ile hazırlanmaktadır. Tatlı severlerin tercih olan Pataşu sahip olduğu farklı lezzet sayesinde her zaman zevkine hitap edecek şekilde hazırlanmaktadır. Uzun yıllardır bu alanda gerçekleştirilen çalışmalar sayesinde tercih edebileceğiniz en uygun lezzetleri ulaşmanızı sağlamaktadır. Ayva reçeli, balkabaklı, kestaneli, incirli, elmalı, Nutella muzlu, Antep fıstıklı, klasik ya da bal kaymak şeklinde hazırlanmış olan lezzetler porsiyon veya kilo olarak satın almak isteyenler için uygun fiyat seçeneği ile satışa sunulmaktadır.

Ankara Pataşu Satışı
Tatlı severler Ankara tatlıcı sayesinde diledikleri her durumda birbirinden farklı lezzetleri tercih ederek siparişlerini verebilirler. Özel hamuruyla hazırlanmış olan lezzetler sayesinde hem hafif olması hem de farklı tatlarda hazırlanabilmesi nedeniyle tercih edilmektedir. Sipariş vermek isteyenler site üzerinden tatlı siparişi Ankara seçeneğini sayesinde kısa sürede oluşacak ve siparişler doğrultusunda istedikleri farklı lezzetleri deneme olanağı elde edebilirler. Her zaman zevkine hitap edecek şekilde hazırlanmaktadır. Günlük olarak hazırlanmış olan tatlılar profiterol Ankara hizmetiyle vermiş olduğunuz siparişler doğrultusunda teslim edilmektedir.

No comments:

Post a Comment